Stop met verder te zoeken. Alles voor douche en badliefhebbers vind je hier terug.

Of je nu op zoek bent naar een lang warm, relaxerend bad of gewoon iets om je ochtenddouche-routine op te fleuren, wij staan ​​voor je klaar. Dus neem een ​​pauze en trakteer jezelf op de ultieme verwen ervaring van Bomb Cosmetics.

Body Butter Shower Sponge! 

190gr

Doorsnede 11,5cm en 5cm dik
Voor 30x tot 50x een heerlijke bad/douche ervaring

Onze handgemaakte body buffers zijn gedrenkt in natuurlijke cacao-, shea- en mango boter om de meest hydraterende en voedende douche/bad ervaring te creëren. Activeer het luxueuze schuim (gevuld met pure essentiële oliën) en de boters door de spons zachtjes over je huid te masseren. Je huid wordt gevoed en zacht gescrubd. Win!-Win! Spoel af en bewonder je gemasseerde, geëxfolieerde en zijdezachte huid.

 

Solid Shower Gel!

Stevige douchegels..handgemaakt met dubbele Sheaboter, net als gewone douchegels, maar waarbij al het water (en de verpakking) ontbreekt. Handgemaakt met pure essentiële oliën, een geweldig huidgevoel en een schoon geweten.

Perfect voor douchen zonder zorgen, hydrateren en reizen.

Bubble Doh! 

De bubbel sensatie voor jouw bad, geniet van bubbels en geur met deze Bubble Doh collectie.

Afhankelijk van hoeveel bubbels je wilt/leuk vindt in je bad, kan elke bar tot 12 keer worden gebruikt! 

Bewaar de rest op een droge plek voor later.
Hou de bubble-Doh gewoon direct onder het stromende water terwijl je je bad vult voor een bubbelende wereld van geur en pure essentiële oliën.