Pre-serum, Serums & Boosters - Germaine De Capuccini

1. Pre Serum:

In de cosmetica wordt layering gebruikt om de gebruiksvolgorde van de producten in onze dagdagelijkse verzorging aan te geven. Deze Oosterse techniek benadrukt het belang om dat correct te doen. De methode ervan is gebaseerd op het over elkaar heen aanbrengen van verschillende serums op het gelaat om een op jouw behoeften afgestemde therapie te creëren. Een pre-serum is het eerste product dat moet worden aangebracht na het gebruikelijke reinigingsritueel.

vb: Hydraloronic 3D Force

2. Serum of Booster

Serums en boosters (nog wat krachtiger) kunnen veel dieper in de huid indringen dan een crème omdat ze veel kleinere moleculen hebben. Daarom hebben ze krachtige effecten op de huid. Een serum dient niet ter vervanging van uw crème. Een serum is aangewezen wanneer de huid gestresseerd is, werd blootgesteld aan intense zon of een boost nodig heeft. 

Dient voor extra hydratatie, anti-aging, gevoelige huid, talgproductie regulerend, opspannend, de huid barrière herstellend, …. kortom elk serum / booster heeft zijn eigen kracht en werking.

's Ochtend en 's avonds aanbrengen voor uw gebruikelijke crème.

PROMO: Bij aankoop vn jouw favoriete dag / nacht / 24u crème krijgt je er gratis jouw Hyaluronic 3D Force Serum bij ter waarde van €59,40, bij de SRNS Night crème zit er een Sleeping Cure van 10dagen bij ter waarde van €73,80

Zolang de voorraad strekt!