Tattoo's van SIOOU

Sioou is geboren uit de wens van een vrouwelijke onderneemster om originele en kwalitatieve tijdelijke tatoeages te creëren .

Ze werken samen met schilders, grafische ontwerpers en illustratoren om jou echte originele creaties aan te bieden .

Onze tatoeages zijn eenvoudig aan te brengen en kunnen worden verwijderd wanneer u maar wilt. 

Beschikbaar voor jong en oud. Voor elke gelegenheid trouw, verjaardag, doopfeestje, festival, vrijgezellen, zomer accessoire,....

Beschouwd als cosmetische producten,  voldoen de ingrediënten aan de sterke normen.

Het patroon blijft 2-7 dagen intact op de huid (en douchebestendig). (opgelet met olieachtige producten)
Om het op het gewenste moment gemakkelijk te verwijderen, kunt u onze doekjes gebruiken , of een vetstof zoals vb olijfolie.

 

Ze bevatten ze geen allergenen. De inkten zijn gemaakt van soja . Het enige element dat in contact komt met uw huid is echter de lijm waardoor ze blijven zitten; het bestaat uit acrylaatpolymeer ( acrylaatcopolymeer ), het bindmiddel dat het meest wordt gebruikt in cosmetische producten, maar ook in douchegels en shampoos. Het vormt geen gevaar voor je huid.

Bovendien zijn onze tatoeages zo ontworpen dat ze gemakkelijk op het gewenste moment kunnen worden verwijderd. Het enige wat je hoeft te doen is een vette crème of olie (zoals olijfolie)  gebruiken. Ze zijn water / douche bestendig maar opgelet met olieachtige producten!

Lovely tattoo's:

Een overvloed aan mooie tatoeages, voorgesneden en verpakt in pakjes van 5 stuks (5 dezelfde tattoo's)

Mini Tattoo:

Een vel met kleine, schattige tattoo's om uit te knippen

Sets Groot:

Brede / prachtige en grote tattoo's om jouw lichaam mee te versieren.

De Sioou-sets zijn grote vellen tijdelijke tatoeages. Knip de originele ontwerpen uit en draag het als ketting, armband, ringen, op je nek, rug, enkel... Have Fun Fire Beauty!

Sioou tijdelijke sieraden zijn originele en elegante tijdelijke tatoeages. Het zijn cosmetische producten en respecteren de Franse normen.
Knip een patroon uit het vel en plaats het op je huid met een spons die is bevochtigd met een beetje water. De tatoeage blijft 2 tot 7 dagen zitten. Deze duur varieert afhankelijk van het huidtype en externe omstandigheden. 
Goed nieuws:  ze zijn water- en zeepbestendig, dus je kunt het gebied voorzichtig wassen en droog deppen.

Gebruik de rest van de set wanneer je maar wilt, er is geen houdbaarheidsdatum.

Ons doel is om u een origineel product aan te bieden door rechtstreeks samen te werken met schilders, grafisch ontwerpers en illustratoren. De techniek die wordt gebruikt om onze tatoeages te maken, garandeert zowel een goede fixatie als naleving van cosmetische normen.

 

Ingrediënten

Aqua, acrylaatcopolymeer, celluloseacetaatbutyraat, sucroseacetaatisobutyraat, dipropyleenglycoldibenzoaat, polyvinylbutyral, harsacrylaat, glycine-sojaolie, paraffinum liquidum [+/- CI 19140, CI 15850, CI 74160, CI 77266]

Alleen voor uitwendig gebruik. Niet inslikken. Dringt niet in de huid. Niet voor kinderen jonger dan 3 jaar.