Yankee Candle 

 

De lekkerste en meest bijzondere geuren van Yankee Candle vind je in onze Yankee Candle shop en webshop. Hier worden ieder seizoen weer nieuwe en bijzondere geuren aan toegevoegd.

Yankee Candle bestaat al meer dan 40 jaar en brengt een lange traditie van vakmanschap en kwaliteit en verkoop naar België.

Dit mooie bedrijf is gestart in 1969 door de zestienjarige Mike Kittredge. Yankee Candle is de grootste  geurkaarsenfabrikant van de wereld en tevens marktleider op dit gebied. Yankee Candle is uitgegroeid tot de nummer één met de meest erkende naam in de kaarsenwereld.
Vandaag de dag, biedt Yankee Candle in de Benelux meer dan 100 verschillende geuren aan van de grootste en meest boeiende selectie van kaarsen en home fragrance geuren.

Artikelen & Tips

Beauty Fire biedt vele geuren van Yankee Candle aan en zal in het seizoen ook de specials leveren.

Genoeg geuren waardoor je altijd kunt kiezen voor de juiste sfeer! Is je favoriete Yankee geur niet te vinden dan horen we het graag!

Alle Yankee Candle geuren die je vind op de Webshop van Beauty Fire zijn leverbaar in verschillende groottes. De Jars zijn verkrijgbaar in Large en Medium formaat. Deze zijn door de handige glazen deksel makkelijk afsluitbaar waardoor zal altijd schoon zijn voor gebruik. Tevens zijn er Wax Melts; TeaLights, votives, meltcups, scentplugs en allerhande accessoires leverbaar.

Maak ook kennis met de nieuwste generatie geurkaarsen: de Signature Collectie. Deze Collectie bevat geurkaarsen op basis van Soyawax met 2 of 5 wieken. Deze kaarsen zijn toppers van formaat als het gaat over poolen en een prachtige geurafgifte.

 

TIP:

Zorg dat de kaars altijd minimaal 2 uur brandt, bij voorkeur zelfs tussen de 3 en 4 uur voor het meest ideale geur en pool resultaat.

De lont moet regelmatig getrimd worden. Zorg dat de lont altijd 0,5 centimenter boven de kaars uitsteekt. Dit zal zorgen voor een beter resultaat.