Woodwick Kaarsen NIEUW

Woodwick®-kaarsen vullen uw huis met verfijnde geuren en een zacht geknetter van een natuurlijke houten lont die knettert terwijl hij brandt™.

Het kenmerkende geknetter en de lange, dansende vlam van WoodWick®-kaarsen wordt gecreëerd door de gepatenteerde HEARTHWICK®- of PLUSWICK®-vlam. Een verwennerij voor uw zintuigen, geniet van een rijke geur, een knetterende lont en een stijlvol glazen silhouette om de verfijnde gloed van een open haard in elke kamer van uw huis na te bootsen.

 

Het prachtige houten deksel kan steeds gebruikt worden om de kaars tijdens het branden op te plaatsen. De wax bestaat uit 100% Soyawax!

 

Deze kaarsen zijn verkrijgbaar in Small, Medium, Large & Ellips formaat

Small: de kaars is 7 cm breed en 8 cm hoog, heeft 20 branduren en is gegoten in een mooi stevig glas voorzien van een houten deksel.

Medium: de WoodWick Medium Candle geurkaars is 10 cm breed en 11,5 cm hoog, heeft 60 branduren en is gegoten in een mooi stevig glas.

Large: de kaars is 10 cm breed en 17,5 cm hoog en heeft 130 branduren en is gegoten in een mooi stevig glas.

Ellipse: de kaars is 11,5 centimeter breed en 19,5 centimeter lang en 9 centimeter hoog en heeft minimaal 50 branduren en is gegoten in een mooi decoratief helder glas. De exclusieve Hearthwick® Flame (Ellipse) houten lont creëert een kenmerkend geknetter en een lange dansende vlam voor een werkelijk multi-zintuiglijke ervaring. Voor elke kaars worden lonten met de hand gemaakt om de optimale waspool te produceren met een snelle geurafgifte.

 

Na het opbranden van de kaars, kan je de decoratieve glazen nog hergebruiken als vaas, opberg pot, bloempot,... voor meer ideeën kijk zeker even op onze Facebook en/of Instagram pagina.