Welkom bij Beauty Fire, de webshop van Instituut Nieke,

 

Ik neem jou graag mee in een prachtige wereld vol geur en kleur. Denk maar even aan jezelf en geniet van wat selfcare, selflove en

me-time momentjes.

Zoek je echter iets om van jouw huis een warme thuis te maken? Ook dan ben je bij Beauty Fire aan het juiste adres.

Wist je dat geuren verbonden zijn  met onze herinneringen? 

Laat mij je meenemen en geniet binnenkort thuis! 

 

Maak kennis met ons fantastische Vegan en Cruelty free (dierproefvrij) selfcare, me time merk --> Bomb Cosmetics. Geniet van gelukzalige momenten onder de douche en in bad. Heerlijke bad bruisballen, douchegel, lip care, lotion,... Genieten zonder zorgen! 

 

Laat jouw interieur ook schitteren met een prachtige handgemaakt geurlamp van Ashleigh & Burwood. Deze geurlampen geven geur, neutraliseren slechte geuren (zoals etensgeuren, huisdiergeuren en rookgeuren) en vernietigen bacteriën, virussen, huisstofmijt en schimmels die in de lucht zweven. Kortom veel voordelen in prachtige geurlampen komende met vele geuroliën.

 

Ben je een grote fan van prachtige geurkaarsen? Ik heb het gamma van Yankee Candle, Goose Creek Candle, Village Candle, Country Candle en Kringle Candle om te ontdekken. De Amerikaanse topgeurkaarsen!

Eerder waxmelts of aromatherapiefanaat? Ook hier heb ik een mooie selectie van Yankee Candle, Goose Creek Candle, Candlewarmers en Airomé voor jou geselecteerd.

 

Heb je  onze Yodeyma parfums al getest? Nee? Dan moet je deze zeker eens bekijken. Hele aantrekkelijke verpakkingen, vol bekende geuren aan nog mooiere prijzen.

 

Kortom een heel groot gamma producten voor jezelf te verwennen of als een cadeau te schenken. Bekoor jong en oud, vrouw en man, meisjes en jongens met prachtige geschenken. Alles kan steeds op ieders maat en budget worden aangepast. Inpakken? Geen probleem, vraag het ons gerust.

 

Wij zetten regelmatig nieuwe collecties online. Voor vragen mag je ons altijd contacteren.

 

Volg ons zeker op onze Facebook pagina  @Beautyfirebynieke en op onze Instagrampagina: @Webshopinstituutnieke

 

Ik wens jou veel kijk, geur en shopplezier.

 

 

 

Schrijf je in en blijf als eerste op de hoogte van onze nieuwe producten.