Wasparfums & Drogerballen - Le Essenze di Elda 

Wat is wasparfum?

Wasparfums ruiken intens en langdurig. Het zijn unieke geuren van de hoogste kwaliteit, die uw wasgoed, kasten en laden een parfum geven waardoor u dagenlang het gevoel van frisheid en welzijn ervaart. De geconcentreerde wasparfums van de beste etherische oliën zijn geschikt voor alle soorten textiel en kunnen zowel met de hand als in de wasmachine worden gebruikt. 

Doordat het een sterk geconcentreerd parfum is, is het absoluut niet te vergelijken met een wasverzachter of korrels. Je voegt, afhankelijk van de gewenste geursterkte, (5ml tot 10ml) wasparfum toe in het bakje van de wasverzachter en daarnaast je reguliere wasmiddel en je fris gewassen was ruikt als nooit tevoren. Het wasparfum wordt in de laatste spoelronde opgenomen. In tegenstelling tot een wasverzachter, blijft de geur van onze wasparfums veel langer in je gewassen kleding zitten. 

 

Je kan ook in jouw droogkast deze geuren gebruiken. 

Giet enkele druppels op jouw droogbollen (opgelet bij het gebruik op drogerballen kan je wel maar 1 geur kiezen) of op een handdoek en geniet van een zalige geurexplosie in jouw droogkast.

Geconcentreerd product. Schudden voor gebruik!!

IN DE WASMACHINE: 
Giet 5ml product in de wasmachinebak die bestemd is voor de laatste spoeling( wasverzachter bakje), de hoeveelheid is naar eigen behoefte aan te passen, afhankelijk van de intensiteit van het parfum dat u wilt verkrijgen.

IN DE DROGER: 
Giet een paar druppels op een drogerbal of drogerdoek en doe het in de droger, bij uw wasgoed. Liefst op een drogerdoekje. Als je het op de drogerballen aanbrengt dan blijf je wel bij dezelfde geur. Je kan de geur er niet uitwassen.

TIP voor de droger: gebruik de geconcentreerde geurdruppels van Mami Milano. Een paar druppels geven een geurexplosie in je droogkast.

MET DE HAND: 
Voeg 5ml product toe voor elke 5 liter water tijdens de laatste spoeling met beschermende handschoenen.

De waarneming van geuren is subjectief en kan van persoon tot persoon verschillen, zelfs bij dezelfde dosering en hetzelfde kledingstuk.

 

Een heerlijke geur voor al je wasgoed, textiel en interieur die dagenlang blijft hangen. Wasparfum is een luxe toevoeging aan je wasmiddel, op basis van puur natuurlijke oliën en essences. Verkrijgbaar in zestien verschillende sensationele geuren, ontwikkeld en geproduceerd in Italië.

Wasparfum verzorgt de vezels van je wasgoed, de kleuren blijven langer mooi. Ook zijn wasparfums beter voor uw wasmachine dan traditionele wasverzachters of conditioners. Slechts een paar milliliters in de dispenser van uw wasmachine zijn voldoende om geparfumeerde kledingstukken te verkrijgen die u de hele dag een gevoel van welzijn geven. Gebruik het op al je favoriete kleding, sportkleding, delicate stoffen, beddengoed, linnengoed en handdoeken voor een fris en delicaat aroma in je hele huis.