Bomb Cosmetics?

Gepubliceerd op 7 juni 2020 om 10:56

Bomb Cosmetics is ons laatst bij gekomen merk die we bij Instituut Nieke verdelen.

Maar wie zijn zij juist? En nog belangrijker wat brengen ze naar onze praktijk?

Benieuwd?

 

Bomb Cosmetisch heeft zijn oorsprong in de UK (Verenigd Koninkrijk) en bestaat uit een tem van 250 Bomb medewerkers.

Ze zijn beschikbaar in 72 landen. 

 

Waar hebben zij hun kracht en succes dan aan te danken? 

Dit lees je hier:

Over Bomb Cosmetics

Wat Bomb Cosmetics anders maakt:

De kracht van etherische oliën - Deze kleine geschenken van Moeder Natuur zijn te vinden in al Bomb producten en worden gewonnen uit planten, bloemen en fruit. Ze geven kracht om de ziel te kalmeren en zitten vol magie om je humeur te verhogen, te veranderen of te verbeteren. We gebruiken waar mogelijk natuurlijke ingrediënten. Vanaf september 2016 heeft Bomb al hun glitters vervangen door een nieuw type biologisch afbreekbare glitter, een speciale geregenereerde cellulose gemaakt van eucalyptus-boomextract!

Om nog milieuvriendelijker te zijn, werken ze nu aan het veranderen van onze biologisch afbreekbare glitters in schurende suikers (voor scrubs) en mica.

Bomb is van mening dat dieren, mensen of het milieu niet moeten lijden voor onze luxe. Bombis  er trots op dat ze producten maken die niet alleen heerlijk ruiken en heerlijk aanvoelen op je huid, maar er ook mooi uitzien en volledig met de hand gemaakt zijn!

Handgemaakt? Waar hebben we het over?

We bedoelen 100% handgemaakt - alle Bomb producten zijn liefdevol handgemaakt dankzij het Bomb team van meer dan 250 Bomb-ers! Gegoten, gemengd, gerold en geheel met de hand bewerkt, zorgen de Bomb ambachtslieden ervoor dat elk product uniek is en uiteindelijk perfect op zijn eigen manier. Bi Bomb tekenen ze handmatig de ontwerpen op de cadeauverpakking en de decoraties op de blasters!

 

Hoe fijn is dit?

Klaar voor nog een paar voordelen?

 

Testen we op dieren?

Bomb cosmetics heeft nog NOOIT een van hun eindproducten of ingrediënten op dieren getest en Bomb zal NOOIT een derde partij inschakelen om dit namens hun te doen. En zo graag als we onze bombfamilie willen uitbreiden in de 72 landen die we al leveren, we weigeren eenvoudigweg een land toe te voegen aan deze lijst waarvoor dierproeven wettelijk moeten worden uitgevoerd.

Veganistisch?

Al onze zepen, en 99% van de kaarsen en producten in potten zijn geschikt voor veganisten, evenals de blasters, creamers & mallows.

Speciaal voor jullie heb ik gekozen om jullie mooiste bad dromen waar te maken. En dit met de 'bijna te mooi op in bad te gooien' Bath Blasters.  Wij hebben 14 soorten nu reeds in ons assortiment, midden juni mogen we er nog eens 4 verwachten.

Maar lieve douche liefhebbers niet getreurd!

Ook aan jullie wordt er gedacht. Er gaan fantastische douchegels, shampoobars en zepen in ons assortiment worden opgenomen.

Ook zalige lipscrubs, lippenbalsems en handcrème gaan ons gamma vervoegen.

Nog een toppertje: wij hebben zowel producten voor vrouwen / meisjes als voor mannen / jongens

Stay tuned, more is coming soon...

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.