Goose Creek Candles®

Goose Creek Candle®  Geurkaarsen 

Sterke geuren voor je huis
Of u nu iets zoets en fruitigs wilt, of fris en bloemig, u vindt het  in de uitgebreide collectie van Goose Creek Candles. 


Goose Creek  heeft eigen formules met complexe melanges van aromatische tonen die resulteren in meer authentieke, krachtige aroma's. Elk van deze  geurkaarsen brandt sterk van begin tot het eind om urenlang geur plezier tegeven. De heerlijke aroma's vullen de kamer om een ​​uitnodigende sfeer te creëren waar u en uw gezin dol op zullen zijn. 

Krachtige geur met 2 x de intensiteit

Goose Creek Candle®  3-wick en 2-wick kaarsen zijn voor degenen die een meer meeslepende aromatische ervaring wensen bij elke verbranding. Deze collectie bevat 2x het aantal geuroliën als onze standaardcollectie. Door een derde lont toe te voegen, hebben we de intensiteit van de warmte die door de vlammen wordt geproduceerd verhoogd, waardoor er twee keer zoveel geconcentreerde geur in de lucht komt . Het kan zijn dat deze kaarsen je kamer veel sneller vullen met geur en dat de geur veel langer blijft hangen nadat je ze hebt uitgeblazen dan standaardvariëteiten. Deze extra lont zorgt ook voor meer omgevingslicht, een toegevoegde bonus.